Therapie Heemstede

Praktijk Sandra Klein in Heemstede

bg

Ondersteuning bij rouw en verlies

Ruimte geven aan dat wat niet meer is, zoals leven, liefde, relatie, vriendschap en werk. Of lichaamsdelen als borsten, baarmoeder, voeten. Verlies van en rouw om iets dat dierbaar is, is iets dat leven met zich mee brengt.

Het heeft tijd nodig om dit verlies te verwerken. Hoewel de manier en periode van verwerken voor iedereen anders is, is er een vast patroon te herkennen de verwerking: ontkennen, woede, onderhandelen, depressie en aanvaarding. Als het verlies je meer bezig blijft houden dan wenselijk, kan kunnen lichaamsgerichte sessies helpen om verandering te brengen in de situatie.

In de sessies onderzoeken we samen wat je in de weg staat om het leven weer op te pakken. Naast dat er aandacht is voor de pijn, besteden we ook aandacht aan de levenskracht die in jou aanwezig is. Dit gebeurt stapje voor stapje zodat je je gewaar kan blijven van wat er zich in jou afspeelt. Lichaamsbewustzijn en gronding zijn belangrijke onderdelen in het traject.

Je bent van harte welkom voor ondersteuning

Wil je graag ondersteuning tijdens het rouwproces dat je doormaakt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op voor vragen over mijn begeleiding of voor het maken van een eerste afspraak. Je bent van harte welkom.

Kom op korte termijn langs voor een afspraak
Therapeut Sandra Klein in Heemstede

Sandra Klein

  • Geregistreerd therapeute
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Ook voor online therapie

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?