Therapie Heemstede

Praktijk Sandra Klein in Heemstede

bg

Hulp bij stress- en spanningsklachten

In onze westerse maatschappij is stress een alledaagse staat van zijn geworden. Een gezonde vorm van stress zorgt ervoor dat je lichaam klaar is voor actie: je bent alert en je fysieke systeem is geactiveerd om in beweging te komen. En op het moment dat de actie voorbij is, kan je je focus weer wat loslaten en je spieren kunnen zich weer ontspannen.

Stress veroorzaakt overlast op het moment dat de ontlading onvoldoende ruimte krijgt. Naast dat gedachten en overtuigingen de stress in stand houden, zet stress zich ook vast in je lichaam. Klachten als hoge ademhaling of hyperventilatie, nek-, rug- en schouderklachten, huiduitslag, hartkloppingen, darmklachten en overprikkeld zenuwstelsel kunnen het gevolg zijn. Vaak gaat dit gepaard met vermoeidheid, een opgejaagd gevoel, een kort lontje hebben of controle willen houden.

In de sessies onderzoeken we samen wat je in de weg staat vanuit ontspanning te leven. Hierin betrekken we dat deel in jou dat meer ruimte nodig heeft. Vertragen, lichaamsbewustzijn en gronding zijn belangrijke onderdelen in het traject.

Je bent van harte welkom

Kamp jij met stressklachten en zou je daar graag wat aan doen? Neem dan gerust contact met mij op voor vragen of voor het maken van een eerste afspraak.

Maak een afspraak om aan stress- en spanningsklachten te werken
Therapeut Sandra Klein in Heemstede

Sandra Klein

  • Geregistreerd therapeute
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Ook voor online therapie

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?