Therapie Heemstede

Praktijk Sandra Klein in Heemstede

bg

Therapie en coaching voor persoonlijke groei

Om jezelf verder te ontwikkelen is het belangrijk om in contact te zijn met wat er in jou leeft. Dit heeft invloed op hoe je het leven leidt. Het beïnvloedt, vaak onbewust de keuzes die je maakt en hoe je omgaat met je relaties. Het lichaam is een goede ingang om dit te onderzoeken. Door je meer bewust te zijn van je binnenwereld en erkenning te geven aan wat in jou speelt, komt er ruimte voor verandering en groei.

Naast dat er in de sessies ruimte is voor wat jou energie geeft en op de voorgrond staat, is er ook ruimte voor wat in de schaduw staat, of, wat je liever zelf niet wilt zien of niet aan een ander wil laten zien. Dit is hetgeen dat saboterend werkt in het huidige leven. Samen onderzoeken we wat er nodig is om tot verdere groei te komen.

Ik loop graag een eindje met je mee

Wil jij graag werk maken van je persoonlijke ontwikkeling en zou je dat graag samen met een professional doen die jou hierin uitstekend kan begeleiden? Neem dan gerust contact met mij op voor vragen of voor het maken van een eerste afspraak. Je bent van harte welkom.

Maak een afspraak om je persoonlijke groei te kickstarten
Therapeut Sandra Klein in Heemstede

Sandra Klein

  • Geregistreerd therapeute
  • Intake op korte termijn
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Ook voor online therapie

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?