Therapie Heemstede

Praktijk Sandra Klein in Heemstede

bg

Over therapeute Sandra Klein

psycholoog Sandra Klein

Vergroten van mijn levensruimte

Het vergroten van mijn levensruimte loopt als een rode draad door mijn leven. Dit was eerst gericht op de buitenwereld. Vanaf heel jong wilde ik mee op zomerkamp en logeren bij onbekende tantes en nichtjes. Dat was voor mij avontuur. Later werd dit verruild voor rondtrekken met een rugzak op zoek naar andere culturen en werelden en regelmatig weer op zoek gaan naar nieuwe banen en werkomgevingen.

Na verloop van tijd is mijn interesse verschoven naar het ontdekken van mijn binnenwereld: de wereld die steeds al heel dichtbij was en die een grote invloed heeft op hoe ik ben en functioneer. Ik ontdekte dat Chi Kung, stilte meditaties en lichaamswerk mij meer en meer in contact bracht met mijzelf en met mijn levensruimte.

Het verruimen van mijn innerlijke levensruimte, is voor mij de verschuiving van overleven naar leven. Leven in verbinding met mijzelf en met anderen. Ondanks dat dit soms ook ongemakkelijk en confronterend is, maak ik mijn keuzes bewuster. Ook heeft mijn leven meer kleur gekregen.

Visie en missie

Ik geloof dat iedereen het recht heeft op optimale innerlijke levensruimte: de ruimte die je nodig hebt om in verbinding te zijn met jouw eerlijkheid en eigenheid. Met hart en ziel, met lichaam en hoofd. Dit beschouw ik als hét fundament om het leven richting te geven, nieuwsgierig te zijn en keuzes te maken die goed zijn voor jezelf.

Vanuit deze overtuiging begeleid ik mensen bij het hervinden, verstevigen en vergroten van het contact met zichzelf en met de draagbare lichtheid van het leven.

Je bent van harte welkom

Als je graag samen met mij aan jouw persoonlijke ontwikkeling wilt werken, dan nodig ik je graag uit om contact met mij op te nemen. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en ben in staat om op redelijk korte termijn al een intake te plannen. Wees welkom!

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?