Therapie Heemstede

Praktijk Sandra Klein in Heemstede

bg

Over therapeute Sandra Klein

Therapie psycholoog Heemstede Sandra Klein

Mijn naam is Sandra Klein (1970), ik ben geboren en getogen in een kwekersgezin in Roelofarendsveen en woon sinds begin jaren '90 in Haarlem. In mijn praktijk begeleid ik mensen die met concrete hulpvragen zitten waar ze zelf op vastlopen of die simpelweg de verbinding tussen het gevoel en verstand willen verbeteren.

Wat dat laatste betreft... zelf ben ik heel lang gewend geweest om te leven vanuit mijn hoofd. Hard werken, het leven plannen en ieder gaatje vullen in mijn agenda, zo zag mijn leven er uit. Totdat ik op het punt kwam dat ik merkte dat deze weg mij niet verder bracht. Ik miste iets, maar wat? Dat wat mij toen nog niet duidelijk, wat voor mij een startpunt vormde om verder te kijken.

Vergroten van mijn levensruimte

Het vergroten van mijn levensruimte loopt als een rode draad door mijn leven. Dit was eerst gericht op de buitenwereld. Vanaf heel jong wilde ik mee op zomerkamp en logeren bij onbekende tantes en nichtjes. Dat was voor mij avontuur. Later werd dit verruild voor rondtrekken op zoek naar andere culturen en werelden en regelmatig op zoek gaan naar nieuwe banen en werkomgevingen. Na verloop van tijd is mijn interesse verschoven naar het ontdekken van mijn binnenwereld: de wereld die steeds al heel dichtbij was en die een grote invloed heeft op hoe ik ben en functioneer. Ik ontdekte dat Chi Kung, stilte meditaties en lichaamswerk mij meer en meer in contact bracht met mijzelf en met mijn levensruimte.

Het verruimen van mijn innerlijke levensruimte, is voor mij de verschuiving van overleven naar leven. Leven in verbinding met mijzelf en met anderen. Ondanks dat dit soms ook ongemakkelijk en confronterend is, maak ik mijn keuzes bewuster en ervaar ik meer rust. Ook heeft mijn leven meer kleur gekregen.

Visie en missie

Ik geloof dat iedereen het recht heeft op optimale innerlijke levensruimte: de ruimte die je nodig hebt om in verbinding te zijn met jouw eerlijkheid en eigenheid. Met hart en ziel, met lichaam en hoofd. Dit beschouw ik als hét fundament om het leven richting te geven, nieuwsgierig te zijn en keuzes te maken die goed zijn voor jezelf. Van daaruit volgen geluk, voldoening en tevredenheid als vanzelf.

Je bent van harte welkom

Vanuit deze overtuiging begeleid ik mensen bij het hervinden, verstevigen en vergroten van die belangrijke eigen basis. Als je graag samen met mij aan de slag gaat, dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en ben in staat om op redelijk korte termijn al een intake te plannen. Wees welkom!

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?